Un politist SAS, aflat in concediu, a imobilizat un barbat care gesticula cu o arma

Un politist din Iasi, aflat in concediu de odihna, a reusit sa imobilizeze, joi seara, un barbat care gesticula cu o arma in aer, dupa care a sunat la serviciul de urgenta 112 pentru a cere sprijinul colegilor de la Serviciul pentru Actiuni Speciale.
 

Viceprimarul Gabriel Grigore si-a dat demisia
Tanar in coma, dupa ce a fost batut intr-un club
Intreaga scena a avut loc in cartierul Nicolina, in apropierea unei statii de transport public.
 
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, Anca Vajiac, a declarat ca politistul la Serviciul pentru Actiuni Speciale, in varsta de 32 de ani, a observat in dreptul unei statii de tramvai un barbat care gesticula cu un pistol.
 
Fara a-si pierde cumpatul, politistul l-a imobilizat si a chemat colegii in ajutor. Acestia l-au dus la Sectia 6 Politie pentru audieri.
 
„In urma controlului corporal asupra barbatului, in varsta de 29 de ani, au fost gasite doua pliculete cu produse vegetale de culoare verde oliv, susceptibile a fi droguri. Au fost ridicate in vederea cercetarilor. Asupra barbatului a fost descoperit si un pistol tip airsoft si 11 proiectile sferice, bunuri ce au fost ridicate”, a spus Anca Vajiac.
 
Politistul lucreaza la Serviciul pentru Actiuni Speciale Iasi de 6 ani. Pentru fapta sa, el este felicitat de conducerea IPJ.