Un nou manager la Spitalul de Copii Sf. Maria

Un nou manager la Spitalul de Copii Sf. Maria

Spitalul Clinic de Copii Sf. Maria din Tatarasi are de cateva zile un nou manager. Directorul medical al unitatii de pediatrie, Nicolae Nistor, a fost numit manager interimar, pana cand va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului. Medicul Nicolae Nistor lucreaza de ani de zile in cadrul unitatii medicale si este sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T. Popa" din Iasi.

Primariile din judet in vizorul prefectului de Iasi
Bebelusul salvat printr-o operatie in premiera la Iasi se zbate intre viata si moarte

Nistor a fost detasat initial de la Clinica Pediatrie I. Acesta a fost numit manager al unitatii medicale dupa ce fostul sef, prof.dr. Marin Burlea, a fost ales senator in Parlamentul Romaniei. Spitalul se afla in subordinea Consiliului Judetean Iasi, autoritate care a facut anuntul numirii lui Nistor. "Incepand cu data de 17 ianuarie, doctorul Nicolae Nistor ocupa functia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria. Domnia sa va ocupa aceasta functie pana la ocuparea postului prin concurs, dar nu mai mult de sase luni", a spus Marius Parciu, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Iasi.
Initial, pe postul de manager ar fi trebuit sa ajunga Radu Terinte, vicepresedinte al organizatiei judetene PNL Iasi. Terinte, medic de profesie, urmeaza, cel mai probabil sa se inscrie la concursul ce va fi organizat in perioada urmatoare pentru ocuparea postului de manager la unitatea medicala.