Un fost angajat al firmei de transport public a protestat in fata Prefecturii Iasi

Un fost angajat al firmei de transport public a protestat in fata Prefecturii Iasi

Ieri, aproape de ora pranzului, un iesean a protestat in fata Palatului Administrativ din Iasi. Protestatarul este Maricel Postolache, un iesean in varsta de 57 de ani, care sustine ca a fost lasat fara loc de munca in mod abuziv, acesta activand pana in 2003 ca mecanic la Autobuzul SA, actualul RATP Iasi.

Comunismul nu se lasa usor analizat
In atentia soferilor vitezomani !!!

„Am multe nemultumiri. Am 18 masini… sunt proprietarul Palatului Administrativ, a Palatului Roznovanu, numai ca nu pot intra in ele. Am trait in Iasi, doar ca mi-au furat identitatea“, a spus protestatarul pe un ton ironic.

Barbatul sustine ca desi a obtinut in instanta dreptul de reintegrare pe functie, printr-o hotarare definitiva si irevocabila, actul judecatoresc nu a fost respectat. Acesta a mai mentionat ca s-a adresat autoritatilor locale cu problema sa, insa atat conducerea Prefecturii cat si a Primariei Iasi l-au tratat cu indiferenta si dispret. „Neonazistii au incercat sa ma inlature printr-o frauda. Eu am lucrat mai bine de 30 de ani la ceea ce e in prezent este cunoscut ca RATP, iar in 2003 m-au dat afara pe nedrept. M-au inlaturat pentru ca mi-am cerut salariul. Am hotararea instantei din care reiese ca trebuie sa ma repuna in functie, dar nimeni nu tine cont de ea. De 10 ani ma lupt cu sistemul. Eu imi vreau locul de munca inapoi si sa mi se plateasca salariul din 2003 si pana in prezent“, a specificat Maricel Postolache. Potrivit motivelor prezentante in instanta de reprezentantii SC Autobuzul SA Iasi, in 2003, acesta (Maricel Postolache) ar fi instigat salariatii firmei de transport public calatori la un conflict pentru a li se acorda drepturile  salariale, insa nemultumirea angajatului Postolache ar fi fost cu privire la neacordarea unor sporuri, iar situatia creata putea conduce la producerea unor pagube. Totodata, reprezentantii firmei au mai sustinut ca Maricel Postolache a fost sanctionat disciplinar in repetate randuri pentru comportament neadecvat la locul de munca. Maricel Postolache sustine ca e hotarat sa faca greva foamei, chiar daca acest protest va duce la decesul sau.