Ultimul sector din bulevardul Stefan cel Mare a fost atacat

Ultimul sector din bulevardul Stefan cel Mare a fost atacat

Incepand de ieri, bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, pe sensul de mers dinspre Piata Unirii inspre Casa Modei, a fost inchis circulatiei rutiere.

Astarastoae, salvat de greseala procurorilor ieseni
Razboi intre primarul Iasiului si prefect de la gaurile din asfalt

Pe aceasta portiune urmeaza a fi montat urmatorul segment de pavele.

Soferii care doresc sa ajunga in zona centrala, prin intermediul strazii Arcu, acum au la dispozitie doar strada Cuza Voda. Doar jumatate din ultima portiune care a mai ramas asfaltata din bulevardul Stefan cel Mare este deschisa circulatiei rutiere, doar pentru soferii care vin pe strada Horia si vireaza stanga pe bulevardul mentionat.

Angajatii firmei care se ocupa de lucrarea de pavare au intrat de ieri cu utilajele pe sensul de circulatie care a fost inchis si au demarat actiuni de desfacere a carosabilului. Trotuarele au fost „desfiintate“ inca de saptamana trecuta.

Societatea comerciala care a incheiat contract cu municipalitatea are ca termen de finalizare a lucrarii jumatatea lunii iulie. In caz contrar, firma respectiva va fi sanctionata de Primarie, care la randul ei va fi taxata de o comisie a Uniunii Europene, pentru nerespectarea termenului stabilit prin proiect.