Traseul autobuzului 50 a fost prelungit pana la Gara Iasi

Traseul autobuzului 50 a fost prelungit pana la Gara Iasi

Primaria Municipiului Iasi, impreuna cu Compania de Transport Public Iasi, informeaza publicul calator ca, incepand cu ziua de luni, 4 septembrie 2017, traseul de autobuz 50, care face legatura intre municipiul Iasi si Aeroportul International Iasi, se prelungeste pana la Gara Iasi.
 

Doriti sa deveniti pompier?
Exercitiu comun cu avioane F-16 al Fortelor Aeriene Americane si Romane – „Dacian Viper 2014”
Astfel, itinerariul va fi urmatorul:
 
– pe sensul spre Aeroportul International Iasi: Gara Iasi – Piata Unirii – Targu Cucu – Aeroport (cu statiile intermediare Piata Unirii si Targu Cucu);
 
– pe sensul spre Gara Iasi: Aeroport – Targu Cucu – Piata Independentei – Gara (cu statiile intermediare Targu Cucu si Piata Independentei).
 
Orarul traseului 50 este realizat in stransa legatura cu programul zborurilor. Pentru cursele interne, autobuzul soseste la aeroport cu o ora inaintea decolarii avioanelor, urmand a parasi aeroportul la 20 de minute dupa aterizare. In cazul curselor externe, acesti timpi se maresc la doua ore pentru decolari si 30 de minute pentru aterizari.
 
Graficul de circulatie poate fi consultat la adresa de web www.sctpiasi.ro, pe pagina Facebook a C.T.P. Iasi, in statiile de pe parcurs sau la punctele proprii de vanzare a legitimatiilor de calatorie.
 
Pentru calatoria cu autobuzul 50 sunt valabile biletele pentru una si doua calatorii din oferta C.T.P. Iasi. Bilete pentru o calatorie pot fi procurate de la conducatorul auto.
 
Prima cursa cu plecare de la Gara Iasi spre Aeroportul International Iasi va fi in ziua de luni, 4 septembrie 2017, orele 12.35.