Spitalul de Neurochirurgie vrea sa renunte la serviciile CET Iasi

Spitalul de Neurochirurgie vrea sa renunte la serviciile CET Iasi

 Conducerea Spitalului de Neurochirurgie "Prof. Dr. Nicolae Oblu" spera sa obtina  o finantare de 2,3 milioane de lei de la  Ministerul Mediului si Padurilor pentru a  achizitiona un sistem de incalzire bazat pe panouri  solare.

Sfaturi indecente primite de Gheorghe Nichita pe Facebook de la domnisoare: „Mai, Gigi, ce te mai preocupa? Bea ceva bun, f…e ceva bun!”
Instantele de judecata au hotarat: Niculescu Niculae nu poate exercita atributiile ce revin calitatii de Rector al Universitatii « Petre Andrei » din Iasi

Proiectul ar trebui depus pina pe 20 ianuarie 2011, dar are mai intai nevoie de avizul Consiliului Judetean. In 2010, spitalul de Neurochirurgie a platit  CET-ului 400 de mii de lei pentru agentul termic  furnizat. « Acest sistem vizeaza instalarea unor panouri solare ce vor contribui la asigurarea  incalzirii pentru cladirea spitalului, cit si la  asigurarea apei calde pentru pacienti. Aceasta solicitare a venit ca urmare a unui  cost foarte mare pentru incalzirea unitatii, iar  prin aceasta sol a fost calculata o reducere de  circa 60,70 % la plata facturilor », a declarat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvint de la Consiliul Judetean Iasi. D.P.