Soferita in coma dupa ce a derapat pe sosea si s-a izbit cu masina de un copac

O tinara de 30 de ani a fost dusa in stare grava la spital dupa ce a fost victima unui accident rutier. Tinara conducea o masina dinspre Iasi spre Vaslui cind, avind viteza prea mare pentru soseaua uda si acoperita de zapada, a pierdut controlul volanului, a derapat si s-a izbit de un copac.

Profesori premati cu 100 de lei
Accident cu doua victime la Chicerea

Accidentul a avut loc luni dimineata, in localitatea Poiana, pe soseaua care leaga Iasi de Vaslui. Politistii spun ca intr-o curba la stanga, tinara nu a adaptat viteza la carosabilul umed si acoperit partial cu zapada, a pierdut controlul volanului, a intrat in derapaj, dupa care a parasit drumul si a intrat intr-un copac de pe partea dreapta. In urma accidentului, soferita accidentata grav (avind traumatism cranio cerebrala, contuzie cerebrala grava, fractura temporala stanga) si fiind in coma de gradul IV a fost preluata de un echipaj SMURD si transportata la spital.

Politistii spun ca soferita purta centura de siguranta in momentul producerii accidentului. La sfirsitul lunii noiembrie, o alta soferita, de 27 de ani, si-a pierdut viata in urma unui accident care a avut loc pe DE583, cind masina pe care o conducea a intrat intr-o autoutilitara. Politistii au spus atunci ca accidentul s-a produs atit din cauza ninsorii si a soselei umede, dar si pentru ca autoturismul respectiv era dotat cu anvelope de vara.

G.T.