Salavastru isi acuza colegii liberali de lichelism

Salavastru isi acuza colegii liberali de lichelism

Liberalul Valerian Salavastru sustine ca in "PNL nu mai e vorba de liberalism ci de lichelism. "Purii" din PNL si-au dat arama pe fata". El cere ca toti liberalii care negociaza cu PSD sa fie exclusi din partid si sa se stabileasca

Infractionalitate crescuta la frontiera
Marturia unui iesean care a supravietuit dupa ce a cazut de la 40 de metri pe un santier din Italia

intr-o sedinta care este pozitia filialei iesene: alianta cu PSD sau cu PD-L. Colegii de partid il acuza de „lipsa de caracter si oportunism cinic”. „IN PNL NU MAI E VORBA DE LIBERALISM CI DE LICHELISM. „Purii” din PNL si-au dat arama pe fata. La nivel national ne ameninta pe cei care am propus intrarea la guvernare alaturi de PDL, iar ei isi impart colegiile cu PSD-istii si pregatesc o alianta la Tribunal cu PSD. La nivel national nu au vrut o intelegere institutionalizata cu PDL ci prefera deal-uri mici, punctuale. La Iasi e mai rau: au ales PSD si nu PDL; l-au ales pe Nichita; au facut deal-uri fara aprobari in partid; au negociat firmituri; au ales numai pe criterii stiute de ei cine merita sa obtina ceva si cine nu”, scrie Valerian Salavastru pe blogul sau. Acesta are si propuneri pentru sefii sai. „Ceea ce propun eu este: sa-i punem in discutie pentru excuderi pe cei ce negociaza cu PSD. De ce sa o facem doar pentru Ticau? Doar pentru ca el a negociat cu PDL?; sa convenim intr-o Delegatie Permanenta judeteana care e linia partidului la Iasi; sa facem tot acolo un clasament cu persoanele care au muncit si sa vedem cine e de sprijinit; sa negociem cu PSD/PDL ca un partid serios si nu ca milogii”, mai spune Salavastru.

„Rebelul” din PNL Iasi

Valerian Salavastru, fostul sef al campaniei electorale pe judetul Iasi la alegerile prezidentiale, si-a facut se pare un obicei in ultimele doua luni din a-si prezenta opiniile si pozitiile diferite fata de sefii partidului sau. Astfel, dupa turul I al alegerilor prezindentiale, Salavastru propunea ca PNL Iasi sa il sustina pe candidatul PD-L la presedintie, Traian Basescu. In decembrie, Salavastru a cerut schimbarea lui Crin Antonescu de la conducerea PNL. In ianuarie, face un „tablou de sfarsit” al Partidului Liberal, incheiat cu o injuratura populara: „se duce in p… ma-sii”. T.B.