Scena de 16.000 de euro in fata Palatului

Pe esplanada de la Palatul Culturii au inceput pregatirile pentru concertul din noaptea de Revelion. Tehnicienii monteaza scena inchiriata de Primarie cu 16.000 de euro, pe care vor evolua Hi Q, DJ Project si Giulia, DJ Rhynno si Silvia, Mateo si Arsenium.

Libertatea pistolarei din club costa 50.000 de lei
Iarna vine cu scumpiri

Cei care nu se vor putea apropia suficient pentru a-i vedea pe artisti, ii vor putea urmari pe trei ecrane-gigant care vor fi montate de asemenea in piata.

Agitatie mare pe esplanada de la Palatul Culturii. Tehnicienii asambleaza o scena de 270 de metri patrati, precum si instalatii ultra-performante de sunet si lumini. Vor fi instalate si trei ecrane-gigant cu LED-uri, cu o suprafata care insumeaza 70 de metri patrati. Scena va fi montata pana cel tarziu maine dupa-amiaza, cand vor avea loc probele tehnice. "Scena este un pic mai mica fata de scena de la revelionul trecut, dar instalatiile de lumini vor fi aproximativ aceleasi, inclusiv ecranele gigant in care iubitorii muzicii care vor petrece noaptea dintre ani in fata palatului culturii sa poata vedea artistii performand pe scena", a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei Iasi Scena a fost inchiriata de Primarie, pentru suma de 16.000 de euro, de la Fundatia Music Vision.

Dupa concert, va urma un joc de artificii care va costa Primaria alti 16.000 de euro.

N.P.