S-a urcat pe stalp sustinand ca a fost agresat de politisti

Iulian Petronel Costea, un tanar de 27 de ani, s-a catarat de ziua lui onomastica in varful unui  stalp din apropiere de Gara Iasi. Tanarul a adoptat aceeasta forma de protest, spunand ca a fost batut de politisti si de agentii unei firme de paza.

Cel mai mare spital din Moldova a fost declasificat. Care sunt pierderile pentru Iasi si pentru intreaga regiune
Doi primari PDL si un primar PNL condamnati la inchisoare. Urmeaza un primar PSD ?

Dupa doua ore de parlamentari, oamenii legii l-au convins sa coboare. Sefii politiei au verificat cele reclamate de tanar si spun ca n-au  gasit nicio dovada ca acesta ar fi fost agresat. In final, si Petronel Costea a renuntat sa  depuna plangere scrisa. Aproape doua ore, oamenii legii si prietena  lui Costea au incercat sa-l convinga sa coboare.

Petronel si-a sarbatorit noaptea trecuta ziua de  nume si spune ca a fost batut pe nedrept de  agentii de paza din localul in care se afla.  Acesta a chemat apoi politistii, dar sustine ca a  luat si de la acestia bataie. "Eu ma numesc Costea Iulian si da? Dat fiind  Sfantul Petru, dupa ora 12 nopatea, am servit si  eu un pahar.  Intr-un anumit bar din Nicolina.  N-am facut nimic, absolut nimic. Ba din  contra, m-am trezit cu bagajul desfacut. N-a  fost o problema. Am luat bataie de la firma  de paza si protectie. A cui paza si protectie, nu  stiu cui dracu' face. M-au luat ca pe o gaina.  Nu ca o gaina domnule, impropriu zis "gaina".  Ca pe-un un animal. Mi-au dat peste tot. Iulian,  ce sa faci? la Politie, 112! Vine politia si ce  face? Il ia mai rau ca aia! », a strigat Iulian Petronel  Costea. Politia a demarat o ancheta in vederea  stabilirii pedepsei. "In cursul noptii trecute, un barbat de 27  de ani aflat sub influenta bauturilor  alcoolice a sesizat faptul ca a fost agresat  in timp ce se afla in zona Garii. Politistii s- au deplasat la fata locului, au facut  verificari si nu au gasit nicio persoana care l-ar  fi agresat. Politistii efectueaza cercetari cu  privire la cele sesizate, urmand a fi luate  masurile legale, daca se confirma",  Alina  Vezeteu, purtator de cuvant IPJ Iasi. In cele din urma, Costea a renuntat sa mai depuna  plangere impotriva politistilor care l-ar fi  agresat. G.T.