S-a deschis „sezonul” de angajari in primariile din judetul Iasi. Numeroase posturi scoase la concurs

S-a deschis „sezonul” de angajari in primariile din judetul Iasi. Numeroase posturi scoase la concurs

Mai multe primarii din judet fac angajari luna viitoare. Primaria comunei Raducaneni cauta un sef de Politie Locala, precum si patru politisti locali. Concursul de recrutare va fi organizat in perioada 23 septembrie-25 septembrie si va consta intr-o proba scrisa si un interviu.

Noapte grea pentru lucratorii din benzinarii
Mijloacele de transport in comun, blocate astazi in trafic

Candidatii pentru postul de sef trebuie sa aiba studii superioare si vechime de minimum doi ani, iar viitorii politisti  locali trebuie sa aiba doar studii medii, absolvite cu diploma de bacalaureat. Primaria Mosna va organiza un concurs pentru a angaja un referent la Compartimentul agricol care sa lucreze pe parte de cadastru, conditiile de inscriere fiind doar studii medii si minimum sase luni de vechime.

Concursul va avea loc pe 30 septembrie, iar termenul limita pentru depunerea dosarelor expira pe 10 septembrie. Si in comuna Ungheni se cauta angajati la Primarie care sa se ocupe cu problemele de fond funciar si registru agricol. Primaria comunei scoate la concurs un singur post de referent, conditiile de selectie fiind studii medii, cunostinte de registru agricol si de calculator, precum si vechime de minimum 5 ani. Probele de concurs se vor desfasura in perioada 22 seprembrie-24 septembrie.

In comuna Ceplenita urmeaza sa fie scos la concurs un singur post de inspector la Primarie. Persoanele interesate care au studii superioare in domeniul administratiei publice si vechime de minimum 5 ani pot sa-si depuna dosarele pana pe 9 septembrie, proba scrisa urmand sa fie organizata pe 16 septembrie.