Rebecca Nesbit, specialist in managementul organizatiilor non-profit conferentiaza la Cluj, Targu Mures si Bucuresti

Rebecca Nesbit, specialist in managementul organizatiilor non-profit conferentiaza la Cluj, Targu Mures si Bucuresti

Dr. Rebecca Nesbit va veni in Romania intre 13 si16 mai pentru a sustine o serie de conferinte despre managementul organizatiilor non-profit, voluntariat si politici publice, intr-un program finantat de Ambasada SUA.

Un nou candidat in cursa pentru Primaria Iasi, Andrei Postolache
Se cauta vinovatii pentru distrugerea fabricii Nicolina

Nesbit, care are un doctorat in comunicare publica si un masterat in administratie publica, e specializata in voluntariat si actiuni filantropice. Se ocupa de cercetarea programelor de voluntariat, a motivatiilor voluntarilor si particularitatile lor, managementul voluntariatului si al organizatiilor non-profit. Lucrarile ei sunt publicate in mai multe reviste de specialitate. Mai multe detalii puteti gasi la:

http://www.kupa.ku.edu/faculty/documents/BeckyNesbitCVJune2012.pdf

Reprezentantii ONG-urilor interesate si jurnalistii sunt invitati sa participe la urmatoarele conferinte care vor fi sustinute in limba engleza:

Cluj, 13 mai, ora 10.30 –  modulul pentru ONG-uri si ora 14.30 – modulul pentru studenti; Biblioteca Judeteana “O. Goga”,  Calea Dorobantilor 104, sala American Corner

Targu Mures, 14 mai, ora 15.30 – modulul pentru studenti si 15 mai, ora 11 –  modulul pentru ONG-uri,  Biblioteca Judeteana Mures, Str. Primariei nr. 2, sala American Corner

Bucuresti, 16 mai, ora 09.30 – modulul pentru ONG-uri si ora 15.00 –  modulul pentru studenti, Biblioteca Nationala a Romaniei, Bd. Unirii nr. 22, Sala pentru Copii si Tineret “Ionel Teodoreanu”.

Confirmari la damiani@state.gov. Va multumim.