Raul Nicolina, o smecherie pentru un profit urias

Actiunea de igienizare si deratizare de pe malurile raului Nicolina este facuta an de an de acelasi grup de persoane ca incaseaza sume exagerate. Con

S-a aflat cine canta de Zilele Iasului in fata Palatului, dar si in alte cartiere
Carambol in Nicolina. Trei masini au fost implicate in accident

Actiunea de igienizare si deratizare de pe malurile raului Nicolina este facuta an de an de acelasi grup de persoane ca incaseaza sume exagerate.
Consilierul Mihai Pintilei are solutii pentru modernizarea raului Nicolina, un proiect care poate aduce bani Iasului.

Nicolina izvoraste din comuna Barnova si se varsa in raul Bahlui, pe teritoriul municipiului Iasi. Are o lungime de 20 km.
Raul Nicolina izvoraste din Codrii Iasilor, langa dealul Rotunda, de la o altitudine de peste 350 metri, sub platourile structurale impadurite aflate in sudul comunei Barnova. El are o suprafata a bazinului hidrografic de 117 km². Debitul mediu multianual este de 0,477 m³/s, acesta fiind determinat la statia hidrometrica Nicolina aflata in zona cartierului Nicolina II din municipiul Iasi.
Odata cu iesirea din comuna Barnova, are loc o schimbare a traseului de curgere pe directia est-vest. Raul Nicolina strabate apoi municipiul Iasi, intrand in oras prin partea de sud, prin cartierul C.U.G. Apoi, traverseaza cartierul Nicolina II, dupa care prin cartierul Nicolina I strabate cartierele Galata si Mircea cel Batran, la capatul acestuia varsandu-se in raul Bahlui.