„Ziua Portilor Deschise” la Penitenciarul Iasi, miercuri, pe 29 iunie

Miercuri, 29 iunie 2016, va fi "Ziua Portilor Deschise" la Penitenciarul Iasi.

Pensionarii ieseni imprumuta mai mult ca anul trecut
Regulament privind repartizarea consumurilor de energie termica (V)

Accesul publicului se va desfasura dupa urmatorul program:

Ora 11.30 – ONG-uri si institutii partenere, membrii de familie sau apartinatori ai detinutilor

Ora 13.30 – membri de familie ai personalului unitatii si alte persoane.

Participantii  la eveniment trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valabil (cu fotografie). Accesul in locul de detinere presupune ca persoanele vizitatoare sa se supuna controlului anti-terorist si sa predea, pentru a fi pastrate pe toata durata vizitei, bunurile si obiectele interzise (telefoane mobile si componente sau accesorii ale acestora, obiecte ascutite sau contondente, bauturi alcoolice, precum si alte obiecte sau substante interzise la accesul intr-o institutie de detentie).

Pentru buna desfasurare a activitatii, persoanele interesate sa se prezinte cu 30 minute inainte de formarea seriilor, in vederea realizarii activitatilor specifice de acces si sa detina asupra lor un document de identitate valabil. De asemenea, reprezentantii mass-media vor avea asupra lor si legitimatia de serviciu vizata la zi.

Nu au acces in interiorul penitenciarului persoanele care au interdictie de acces in penitenciar, potrivit normelor legale, persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice si cele care refuza sa se supuna controlului specific la intrarea in Penitenciar.

Totodata informam publicul ca accesul in penitenciar cu telefoane mobile, aparate de inregistrat, de filmat, dispozitive electronice de stocarea datelor ori transmiterea acestora la distanta, este strict interzis.