PROTEST in Iasi: „Tinem mai mult la cei 30-40 de copaci si la tapsan decat la o parcare si blocuri turn”

Iesenii vor incerca sa-si apere spatiul verde, iesind la un protest pe esplanada Oancea. Acolo ar urma sa fie amenajata si o parcare si sa fie constru

23 de copii din Aroneanu au nevoie de tratament preventiv
Prinsa cu tigari de contrabanda la Sculeni

Iesenii vor incerca sa-si apere spatiul verde, iesind la un protest pe esplanada Oancea. Acolo ar urma sa fie amenajata si o parcare si sa fie construite blocuri turn. Adunarea va avea loc joi, pe 12 aprilie.

Mesajul de pe Facebook:

Ce sa faci?

– Vino pe esplanada Oancea!

De ce?

– Ca sa te bucuri de privelistea spatiului verde crud cat inca mai exista! Si ca sa aratam ca ne pasa de el!

Este poate singura sansa de a sensibiliza municipalitatea si a arata ca tinem mai mult la cei 30-40 de copaci si peste 2500mp de tapsan decat la o parcare si blocurile turn ce ar urma sa le ia locul cu toate efectele negative ce ar rezulta de aici!

Cine poate sa vina?

– Oricine este bine venit pe esplanada! Vecini, prieteni, politicieni, oamenii din administratie! Oricine tine la spatiul verde, oricine este interesat de calitatea aerului pe care il respira, oricine tine la viitorul copiilor si oricine tine la bunul simt cetasenesc (in detrimentul interesel meschine si a dorintei de innavutire prin orice mijloc) este invitat sa se plimbe pe esplanada!

Si daca tot veniti, luati cu voi si prietenii si cel mai important vorbiti si cu vecinii de pe scara voastra si explicati-le cum stau lucrurile in zona in care traim si convingeti-i sa devina niste cetateni implicati!

Povestiti tuturor informatiile care se acumuleaza in grupul „Esplanada Oancea – Tatarasi Iasi”!

Ca vecini, traim impreuna, unii muncim impreuna, ne bucuram impreuna, cu siguranta meritam sa ne decidem si viitorul impreuna!!!