Prefectura si Curtea de Conturi in control la Primarie

Prefectura si Curtea de Conturi in control la Primarie

Prefectura si Curtea de Conturi ar putea lamuri cati bani a inghitit Esplanada Oancea si mai ales de ce. Deputatul PD-L Marius Spanu intentioneaza sa faca sesizari astfel incat cele doua institutii sa demareze un control mixt la Primarie. Parlamentarul s-a aratat indignat de suplimentarea de 64.000 de lei si nu intelege necesitatea unor lucrari ulterioare receptiei din octombrie. Marius Spanu vrea ca inspectorii de control sa verifice toate investitiile Primariei, pentru ca are semnale ca sunt multe nereguli la cheltuirea banilor publici. Viceprimarul Gabriel Grigore a declarat ca a fost numit presedinte al Comisiei de Receptie a Esplanadei Oancea in timp ce era in concediu.

Salvata de familie cu ajutorul dispecerului de la 112, dupa ce s-a inecat cu o bomboana
„Mita si votul ilegal inseamna inchisoare”

Mai mult decat atat, nu stia de existenta a trei contracte, ci doar a primului contract incheiat in 2008. De aceea nu vor semna procesele verbale privind suplimentarea de 64.000 de lei.

Lucrarile la liniile de tramvai, fondurile alocate concertelor de sarbatori, banii cheltuiti la „Iasi 600” sunt in continuare necunoscute pentru parlamentarii si consilierii locali de la alte partide, in afara de PSD. De aceea, Marius Spanu ii cere primarului Gheorghe Nichita transparenta. „Noi consilierii locali PD-L vom initia o solicitare pe care vrem sa o votam iin plen astfel incat Primaria Iasului, in speta domnul primar sa ne dea absolut toate detaliile necesare consilierilor locali si opiniei publice pentru a studia si a vedea in ce impas financiar se afla Iasul. Nu ne-a prezentat

niciodata care este suma datoriilor totale ale Primariei, care sunt firmele care mai au de primit bani”, a declarat Marius Spanu, deputat PD-L. T.B.