Politist din judetul Iasi, injunghiat de trei ori de un vecin. Agentul a ajuns pe masa de operatie

Un tanar politist din comuna Mogosesti, judetul Iasi, a ajuns pe patul de spital, dupa ce a fost injunghiat de trei ori. Totul s-a intamplat cand agen

Doi agenti de paza ai unui club din Iasi au fost impuscati de un client
Torta Olimpica ajunge la Iasi

Un tanar politist din comuna Mogosesti, judetul Iasi, a ajuns pe patul de spital, dupa ce a fost injunghiat de trei ori. Totul s-a intamplat cand agentul se afla in timpul liber, in urma unui conflict spontan cu un vecin.

Politistul local, in varsta de 32 de ani, se afla in timpul liber. Intr-un conflict spontan, el a imbrancit un localnic. Acesta din urma s-a intors si l-a injunghiat de trei ori.

La fata locului s-au deplasat echipe ale Politiei si Ambulantei. Politistul prezenta o plaga taiata la nivelul axilei stangi si doua plagi penetrante in zona toraco-abdominala.

“A fost dus direct in sala de operatie”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU – SMURD de la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ din Iasi.

In cauza a fost deschis dosar penal.

Incidentul a avut loc vineri seara, in jurul orei 23,00. S-a intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente. In prezent se fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt, anunta IPJ Iasi.