„PNL se duce in p… ma-sii”. O spune seful de campanie al lui Crin la Iasi

„PNL se duce in p… ma-sii”. O spune seful de campanie al lui Crin la Iasi

Valerian Salavastru, fostul sef de campanie al PNL Iasi, face un "tablou de sfarsit" al Partidului Liberal, incheiat cu o injuratura populara: "se duce in p... ma-sii". Salavastru, unul dintre liberalii care au cerut alianta la guvernare cu PD-L

Un tanar moldovean a ocolit vama si s-a aruncat in Prut pentru a ajunge in Romania
Intilnire cu Victor Rebengiuc si Stere Gulea la „Cuza”

, nu isi mai ascunde tristetea. Pe blogul sau, schiteaza un „tabloul de sfarsit” al PNL: „Liderii adevarati se vad in momente de criza. E moment de criza in PNL. Crin Antonescu a disparut din peisaj. A revenit la starea normala de boem. Coloana vertebrala a partidului e dezorientata si intreaba mereu in dreapta si in stanga daca mai stie cineva ceva despre partid. Noroc de Catarama ca are energie.

Noroc de Orban ca are energie. Sunt singurii care mai au.

Pacat ca de-al de astia au energie. Se prabuseste PNL.

Se duce in p…ma-sii.” Valerian Salavastru, finul de cununie al deputatului Relu Fenechiu, seful PNL Iasi, a ocupat functia de inspector regional la Protectia Consumatorului, in timpul guvernarii PNL. La alegerile parlamentare din 2008, a candidat in colegiul 4 Targu Frumos la Camera Deputatilor, fiind invins de PSD-istul Vasile Mocanu. In toamna lui 2009, a coordonat campania lui Crin Antonescu, la alegerile prezidentiale, in judetul Iasi. Imediat dupa esecul lui Antonescu, Salavastru a fost una dintre vocile care a cerut o alianta la guvernare cu PD-L, apoi chiar debarcarea lui Crin Antonescu din fruntea partidului. T.B.