Pedeapsa aspra in Penitenciarul Iasi

Pedeapsa aspra in Penitenciarul Iasi

Un barbat de 30 de ani, condamnat pentru trafic de persoane, a fost batut de colegii de celula.Medicii nu isi pot da seama cu ce a fost lovit detinutul, cert este ca fata lui este numai rana. Conducerea Penitenciarului sustine ca altercatia

Fara cozi la ITM
Decani noi la Universitatea de Arte

a fost spontana. Tanarul facea puscarie de 3 ani, fiind condamnat pentru trafic de persoane. Nu a creat probleme pana acum, de aceea, conducerea Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi nu are o explicatie pentru agresiune. Detinutul a fost transportat la Spitalul « Sfantul Ioan » cu multiple traumatisme faciale si craniene. „In cursul acestei dimineti au fost prezentati la cabinetul medical al unitatii doua persoane private de libertate. Ulterior, acestia au fost prezentati pentru examen de specialitate la Spitalul de Urgente din Iasi.

Au aparut aceste probleme din cauza faptului ca in camera de detinere acestia au avut o altercatie spontana.”, a declarat subinspector Gabriela Topoliceanu, purtator de cuvant Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. In celula erau doar 3 persoane. In zilele urmatoare, conducerea Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi va stabili exact cauzele agresiunii. „Pacientul din mediul institutionalizat a ajuns la Spitalul Clinic din Copou cu multimple traumatisme preluat in Unitatea de Primire Urgente si evaluat in echipa mixta, ortoped, traumatolog. Prognosticul acestui pacient ramane rezervat.”, a precizat Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU Spitalul de Urgente. T.B.