Pe ce cheltuie Consiliul Judetean 100.000 de euro

Saptamana aceasta, in cadrul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP), a fost afisata licitatia organizata de Consiliul Judetean Iasi pentru achizitia unor casute de lemn. Acestea vor fi folosite in cadrul viitoarelor targuri si expozitii initiate de conducerea judetului.

Coada uriasa la Directia Locala de Finante
Perchezitii la evazionisti din Iasi, Bucuresti, Prahova, Hunedoara si Ialomita

In vederea organizarii evenimentelor mentionate, este necesara realizarea unui numar de 100 de minicasute de lemn, cu rol de standuri, pentru expunere si prezentare. Aceste constructii se vor executa din lemn de rasinoase, in trei tipuri de baza.

„Avem nevoie de aceste casute pentru a putea desfasura in conditii elegante si civilizate viitoarele targuri. Casutele vor fi construite de Consiliul Judetean si vor avea marimi diferite, pentru ca vom avea casute in linie si casute pentru colturi, la intersectiile strazilor. Astfel, ii vom sprijini noi pe cei de la Primarie in activitatile lor“, a declarat la sfarsitul lunii aprilie Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean. La momentul respectiv inca se lucra la documentatia ce urma sa fie trimisa spre aprobare pentru a fi publicata pe SEAP.

In caietul de sarcini, se specifica faptul ca suprafata acestor minicasute va fi de 12 mp (4m x 3m), vor avea o tejghea rabatabila, cu sistem de blocare in pozitiile deschis si inchis, vor fi dotate cu o instalatie electrica (un tablou electric cu contor, un bec si doua prize), ce se va putea cupla la sistemele de alimentare din proximitate. Printre obligatii, ofertantul trebuie sa emita un certificat de garantie cu instructiuni de exploatare. Durata acestui certificat va fi de cinci ani, in conditiile de relocare repetata (transport / montare / demontare / transport) – minim zece cicluri pe an.

Avand in vedere ca valoarea maxima a contractului este de circa 435.500 de lei, fara TVA, costul de realizare a uneia din cele 100 de minicasute nu va depasi suma de 1.000 de euro. Firmele interesate isi pot depune oferta pana pe 4 iunie.