Parteneriat cu scop caritabil intre Liceul Teoretic ”V. Alecsandri” si cluburile Rotary din Iasi

Elevii si profesorii Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” desfasoara, in aceasta perioada, cea de-a doua editie a proiectului Pentru copiii nostri, adresat copiilor de la Slobozia, Voinesti.

Intalnire cu fermierii din Iasi care vor sa cumpere tancuri de racire a laptelui
Proiectul CORD, la final

Este vorba despre un proiect ce cuprinde activitati caritabile si sociale, pentru sprijinirea copiilor proveniti din familii defavorizate, cu risc ridicat de esec si abandon scolar si/ sau cu risc de institutionalizare.

Pe data de 20 decembrie, un grup de elevi ai liceului „V. Alecsandri”, Iasi au  plecat, insotiti de catre cadrele didactice, la scoala si la gradinita din Slobozia, comuna Voinesti, unde vor imparti cadouri tuturor copiilor, dupa ce acestia vor  fi  sustinut un program special de colinde si poezii. ”Impactul primei editii a facut ca de aceasta data implicarea comunitatii locale sa fie expresia generozitatii si a solidaritatii cu cei aflati in dificultate. Astfel, fondurile adunate in cadrul Balului de Cristal organizat de cele patru cluburi Rotary iesene au fost donate pentru sustinerea actiunii caritabile”, a precizat profesoara Petronela Rubel. A.S.