Parlamentarii PD-L sar la beregata liberalilor

Parlamentarii PD-L sar la beregata liberalilor

"Contracandidatii lui Traian Basescu au pierdut contactul cu realitatea", a declarat deputatul PD-L Nicusor Paduraru, referindu-se la Mircea Geoana. Deputatul nu vede cu ochi buni apropiatul "mariaj" dintre PSD si PNL si crede ca disputele pe tema numirii premierului vor duce la alegeri anticipate. "Daca ar fi sa preiau partial limbajul adolescentin al domnului Crin Antonescu, si Geoana si Crin au baut putina ambrozie si sunt euforici, s-au vazut pentru o perioada invingatori intr-o lupta politica pe care au dus-o pana la fortarea Constitutiei. Articolul 85 spune foarte clar <Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim ministru>",

Creste canabis la Miroslava?
Eveniment caritabil pentru copii de 1 Iunie

spune Nicusor Paduraru, deputat PD-L. Nicusor Paduraru este convins ca apropierea dintre PSD si PNL are la baza interese ascunse. „Cele doua partide daca pana acum au fost in concubinaj incearca sa isi legifereze acest mariaj. Si daca va fi ca evolutia evenimentelor legate de noul Guvern sa ne duca la anticipate foarte bine, sa vedem cum vor explica mariajul lor in fata electoratului care i-a ales”, a mai spus Nicusor Paduraru, deputat PD-L. Vizat de atacurile democrat-liberalilor a fost si senatorul PNL Varujan Vosganian. „Varujan Vosganian curatul, imaculatul, cum vreti sa ii spuneti a semnat si a luat cardul si l-a dat unui coleg pentru a vota in lipsa. Cu cardul lui Varujan s-a furat de catre un alt liberal.”, a explicat Dumitru Oprea, senator PD-L.

Senatorul Dumitru Oprea si-a indreaptat tirul acuzatiilor si catre presedintele Senatului, Mircea Geoana, pe care il invinuieste ca foloseste spatiul de la Senat pentru intalniri de partid. „Toate intrunirile erau la Presedintele Senatului, dar ele erau intalniri cu grupuri politice, cu PNL sau UDMR. As vrea sa-l intreb pe domnul Geoana daca a platit, sa ne spuna si noua cat a platit pentru folosirea acestor spatii ale Senatului in scop politic, in locul spatiilor de la PSD.”, a conchis Dumitru Oprea, senator PD-L. D.P.