Panica la Ciric. Copii si adulti blocati in telescaun timp de o ora

Panica la Ciric. Copii si adulti blocati in telescaun timp de o ora

Zeci de copii si parinti au tras o spaima sora cu moartea. Profitand de vremea frumoasa de afara in prima zi a Sarbatorilor Pascale, iesenii au ales in numar mare sa se dea cu noul telescaun inaugurat recent in zona de agrement Ciric.

Fetita din clanul Stanescu la spital dupa ce a fost batuta
8.000 de lei amenda si dosar penal pentru 20.000 de tigari

Pentru ca si administratorii bazei au decis ca astazi plimbarea cu telescaunul sa fie gratuita, oamenii s-au inghesuit in numar mare si au asteptat minute bune sa le vina randul. Numai ca au avut parte de o experienta de neuitat oferita gratuit de catre primarie.

Astfel, in jurul orei 14.00, in momentul in care aparatura era pornita, o defectiune a facut ca oamenii care se aflau in acel moment in telescaun sa ramana blocati in aer.

Culmea, timp de o ora nimeni nu a putut remedia defectiunea, iar iesenii care au avut ghinionul sa se urce in telescaun au ajuns sa-si blesteme zilele. Desi era o coada imensa, alte persoane asteptand sa se urce in telescaun, cei care administreaza baza, in speta angajatii Primariei Iasi, i-au trimis pe toti acasa.

Acest telescaun inaugurat de primarul Gheorghe Nichita chiar de 1 mai a costat cateva milioane de euro. Se pare ca investitia primarului Nichita a dat "roade"!