O noua parcare ilegala este improvizata pe bulevardul Stefan cel Mare

O noua parcare ilegala este improvizata pe bulevardul Stefan cel Mare

Dupa ce, saptamana trecuta, accesul autoturismelor pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant a fost restrictionat in zona Casei Cartii, incepand de saptamana aceasta, soferii „destepti“ au inceput sa-si parcheze masinile la capatul bulevardului mentionat, langa intersectia cu bulevardul Anastasie Panu si strada Palat.

Ani grei de puscarie pentru doi parinti denaturati: isi infometau fetele, le bateau, iar la betie le abuzau si sexual
Beciuri de peste 300 de ani descoperite in centrul Iasiului

Lantul de autoturisme ce stationeaza aici ii incurca cel mai mult pe pietonii care trebuie sa faca slalom printre ele sau sa ocoleasca zona. Bete in roate primesc si cei responsabili cu deszapezirea zonei pietonale a bulevardului. Singurul loc pe unde o autoutilitara poate intra pentru a fi incarcata cu zapada este intersectia mentionata.

O solutie temporara gasita de municipalitate este montarea unui gard, format din segmente metalice, ce este folosit pe post de bariera pentru utilajele de deszapezire ale Primariei.

Probabil ca la urmatoarea vizita a unei oficialitati de la Bucuresti si aceasta problema, ce tine mai mult de estetica orasului, va fi rezolvata. Reprezentantii Primariei si-au facut un obicei din a se ingriji de municipiu, numai atunci cand un lider central isi face aparitia la Iasi.