Noi marturii din cresa groazei de la Iasi: “Seara plangea in somn”

Mai multi parinti povestesc cum cei mici sunt inca terorizati, desi unii dintre ei nu mai merg la acea cresa chiar si de doi ani. Abia dupa apariti

Iesenii sunt invitati la spectacolul de teatru „Obsession”
Bilete la preturi speciale oferite de Tarom. Oferta, valabila si pentru cursele din Iasi

Mai multi parinti povestesc cum cei mici sunt inca terorizati, desi unii dintre ei nu mai merg la acea cresa chiar si de doi ani.

Abia dupa aparitia inregistrarilor in care ingrijitoarele jignesc, ameninta si umilesc copiii, familiile inteleg prin ce au trecut cei mici. Oamenii o acuza pe sefa cresei ca a stiut de aceste abuzuri si nu a luat nicio masura. Revoltati, parintii cer pedepse aspre.

Inregistrarile au revoltat o tara intreaga. Dupa ce au ascultat cuvintele grele ale celor trei ingrijitoare, alti parinti au povestit calvarul prin care au trecut copiii lor, lasati in grija femeilor.

Fetita unui cuplu in grupa ingrijitoarelor acuzate de abuzuri dupa un transfer. In cateva zile, au aparut si primele semne ca micutei nu ii este bine, scrie observator.tv.

Adriana, mama unei fetite inscrise la cresa: In momentul in care a fost in prima grupa de jos, ne-a povestit cand venea acasa ca una din doamne o trage de par. Seara, de exemplu, plangea in somn.

Mihai, tatal fetitei: Dimineata, cand ne apropiam de cresa, cum tipa ca nu vrea la copii. Cand era la grupa de sus, cand o luam seara spunea “Maine venim la copii”. Cand s-a mutat jos, nu mai voia!