Nichita la DNA

Nichita la DNA

Luni, 25 ianuarie vor incepe la DNA audierile privind modul in care Primaria a alocat 3 milioane de lei, iar consiliul Judetean un milion de lei clubului de fotbal. Au fost citati primarul Gheorghe Nichita, fostul presedinte

Temutul interlop Cosmos Tanase l-a batut pe traficantul Vantu in Penitenciar
S-a fasait!…

al Consilului Judetean Lucian Flaiser si 50 de consilieri locali si judeteni. Acuzatiile care li se aduc sunt de abuz in serviciu, instigare la fals si deturnare de fonduri.

Intre timp, presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, face toate demersurile pentru a recupera datoria de la Poli. Asta spune presedintele Consiliului Judetean Constantin Simirad care se declara pregatit sa faca plangere la UEFA. Pana acum a cerut sprijinul Federatiei Romane de Fotbal, dar Simirad nu a primit niciun raspuns la solicitarea sa.In schimb, de la toate bancile catre care a facut adrese, a aflat ca echipa de fotbal nu are niciun ban economisit. Doar 60.000 de lei a reusit Consiliul Judetean sa recupereze din datoria de 1 milion de lei pe care o are clubul la bugetul judetului. Politehnica fuge de banci, drept pentru care Simirad s-a impacat cu ideea ca nu va obtine niciun ban pe aceasta cale. Asa ca a apelat la Federatia Romana de Fotbal. „Avand in vedere ca Federatia Romana de Fotbal atunci cand va incasa drepturile de transmitere a meciurilor prin televiziune o parte din bani ii va da echipelor, din acesti bani trebuie sa reusim sa recuperam datoria fata de Consiliul Judetean.”, a declarat Constantin Simirad, presedinte Consiliul Judetean Iasi. Constantin Simirad nu-i invinovateste pe consilierii judeteni care au votat alocarea unui milion de lei catre Poli, in baza contractului de asociere in participatiune incheiat intre Primarie, Consiliul Judetean si club in septembrie 2006. „Probabil ca atunci consilierii au votat ca si atunci cand au ales un presedinte de sedinta si au continuat sedinta, iar acum dau respectivii cu subsemnatul. Bine nu-i o scuza ca nu stii legile, dar Consiliul este responsabil in solidar, chiar daca ai votat contra, dar daca a iesit hotararea..”, a completat Constantin Simirad, presedinte CJ Iasi. T.B.