Nesimtire! Clientii Hotelului Traian au luat cu asalt Piata Unirii

Nesimtire! Clientii Hotelului Traian au luat cu asalt Piata Unirii

De cand au castigat cel de-al doilea proces cu Primaria Iasi, reprezentantii Hotelului Traian se comporta de parca esplanada din fata unitatii hoteliere le apartine.

Campanie de informare a fermierilor din Iasi
Cand circula mijloacele RATP prin Iasi. Pe hartie, acestea sunt dese. In realitate….

Procesul vizat avea in vedere inlaturarea panourilor informative montate de municipalitate.

Aceste panouri atrageau atentia soferilor ca esplanada Piata Unirii reprezinta un spatiu public destinat traficului pietonal, cu exceptia autovehiculelor de interventie. De asemenea se mai preciza faptul ca Hotelul Traian nu detine locuri de parcare in aceasta zona.

Saptamana aceasta judecatorii Tribunalului Iasi au decis ca aceste panouri sa fie demontate. Astfel, ieri, zeci de masini au transformat esplanada mentionata intr-o adevarata parcare, unii soferi lasandu-si masina aproape de statuia lui Alexandru Ioan Cuza pentru ca aceasta sa stea la umbra. Printre numerele de inmatriculare ale acestor autoturisme se aflau si cateva de Iasi, care probabil nu au nici o tangenta cu hotelul amintit.

In curand, daca afacerea unitatii hoteliere va prospera, cetatenii Iasului vor trebui sa faca slalom printre masini pentru a traversa Piata Unirii. Luati la intrebari, reprezentantii Primariei au plecat capul si au spus ca nu au nimic de declarat in aceasta privinta.