Neglijenta la volan face noi victime

Neglijenta la volan face noi victime

 In ultimele 24 de ore s-au produs, la Iasi, 3 accidente rutiere. Un barbat de 89 de ani, din Probota, a fost lovit  de un vitezoman. Starea lui este inca grava. „Doi pacienti, victimele ale unor  accidente rutiere, au ajuns in stare grava la  Spitalul Clinic de Urgente Sfantul Ioan.

Discurs Duane Butcher – Deschiderea oficiala a fabricii Lufkin, Ploiesti
Dosarul basarabeanului care a cerut bani in numele prefectului Tomaseschi plimbat printer instante

Primul dintre acestia, un barbat in varsta de 43 de ani, sofer, a ajuns in stare grava, in soc hemoragic. A necesitat interventie chirurgicala de urgenta. In momentul de fata se gaseste internat in reanimare. Al doilea pacient, tot victima unui accident rutier, pieton. Un barbat in varsta de 89 de ani. Se afla internat in clinica de ortopedie – traumatologie. Prognosticul pentru ambii pacienti este extrem de rezervat », a declarat Tudor Arhipescu, medic in cadrul UPU „Sf. Ioan”. Si la Spitalul « Sfantul Spiridon » a fost adusa  victima unui accident de circulatie. Unui sofer i s-a facut rau cand rula pe Bulevardul  Independentei. Masina s-a lovit de un copac. In autoturism era si sotia conducatorului auto, dar aceasta nu nu a suferit vatamari corporale si a refuzat sa primeasca ingrijiri medicale.

«  Aceste persoane au fost cu leziuni nu foarte grave, doamna nu a dorit sa fie transportata la spital. Pentru barbat a fost nevoie de interventia SMURD-ului si a descarcerarii, dar a ramas tot timpul constient, stabil hemodinamic. Diagnosticul – este policontuzionat, traumatism cranio-cerebral inchis, contuzii toracice si abdominale, fara insa a avea leziuni care sa-i puna viata in pericol sau care sa necesite interventie chirurgicala in urgenta », a declarat Diana Cimpoesu, sef UPU « Sfantul Spiridon » Iasi. S.C.

 

 

Medicii le recomanda soferilor si pietonilor sa circule cu atentie pe strazi, mai ales in  sezonul rece cand traficul este ingreunat.