Mii de ieseni sunt prezenti la concertul organizat in fata Palatului Culturii. Vezi cine canta!

Astazi de la ora 17 este programat concertul Carla’s Dreams, What’s Up, Alina Eremia, Keo, Gabriel Cotabita, Alexandra Ungureanu si artisti ieseni: E

Spectacole, concerte si targuri la cea de-a XXVI-a editie a Sarbatorilor Iasului, incepand cu 9 octombrie
Mii de pelerini sunt deja la coada pentru a se inchina la Sfanta Parascheva

Astazi de la ora 17 este programat concertul Carla’s Dreams, What’s Up, Alina Eremia, Keo, Gabriel Cotabita, Alexandra Ungureanu si artisti ieseni: Eda Romania, Daria Bahrin, Diana Vartolomei si Trupa RAO.

Iesenii au profitat de reamenajarea spatiului verde de pe strada Palat si assista la concert intinsi pe iarba. Vremea e calduroasa.

La concertul organizat in fata Palatului Culturii sunt prezenti deja mii de ieseni. Circulatia este inchisa pe bulevardul Anastasie Panu. Spectatorii au ocupat si cea mai mare parte a esplanadei din fata Prefecturii – locul le asigura o buna vizibilitate la scena. Pietonalul Stefan cel Mare este plin de oameni de la esplanada Prefecturii si paana in fata Primariei. In zona Palatului Culturii circula jandarmi inarmati.

Scena este montata intre linia de tramvai si strada Anastasie Panu, iar concertul va fi urmat de un foc de artificii. Dupa momentele artistice, Primaria a programat si un foc de artificii, in jurul orei 22.15.