Masina confiscata la Sculeni

In ziua de 21.12.2010, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Sculeni (unitate aflata in subordinea Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Iasi), au retinut in vederea confiscarii un automobil RENAULT MEGANE SCENIC, in valoare de aproximativ 5.120 euro, care transporta in locasuri special amenajate 1.240 pachete de tigarete LM in valoare de 2.480 euro .

O noua lege pentru schimbarea din functie a prefectilor si subprefectilor
Profesor american de studii islamice intreprinde o vizita in comunitatea musulmana din Constanta

Soferului i s-a aplicat o amenda contraventionala de 6.000 lei, iar tigarile au fost confiscate. In ziua de  21.12.2010, la Biroul Vamal de Frontiera Sculeni pe sensul de intrare in tara, s-a prezentat cetateanul moldovean C. Igor la volanul unui autoturism marca RENAULT MEGANE SCENIC.

In urma controlului amanuntit efectuat de inspectorii vamali, au fost descoperite ascunse si nedeclarate  24.800 (1.240 pachete) tigarete marca LM de provenienta ucraineana. Tigarile erau ascunse in locasuri special amenajate in bordul autoturismului. Conform legislatiei in vigoare, inspectorii vamali au procedat la sanctionarea contraventionala a soferului in cauza, cu amenda in valoare de 6.000 lei, au retinut pentru confiscare intreaga cantitate de tigari si au retinut pentru confiscare automobilul deoarece avea modificari structurale destinate trecerii frauduloase a frontierei de stat a tigarilor de contrabanda. (Comunicat de presa, D.R.A.O.V. Iasi)