Judecatorii au decis ridicarea panourilor informative din fata Hotelului Traian

Judecatorii au decis ridicarea panourilor informative din fata Hotelului Traian

In cursul zilei de ieri, Judecatoria Iasi s-a pronuntat in dosarul in care Primaria Iasi se afla in conflinct cu un hotel din zona centrala, dispunand, fara somatie si fara trecerea vreunui termen, ridicarea panourilor de informare din fata Grand Hotel Traian din Iasi, prin intermediul carora municipalitatea a interzis accesul auto in fata unitatii hoteliere.

Mii de zile de concediu in 2009 pentru angajatii din Primarie si CJ
Trafic infernal in Iasi

„Timp de doua luni, turismul iesean a avut de suferit ca urmare a actiunilor abuzive si concertate ale Primariei Municipiului Iasi impotriva Grand Hotel Traian. Avem convingerea ca dupa aceasta a doua hotarare judecatoreasca favorabila,Grand Hotel Traian  va reusi sa-si desfasoare activitatea in conditii de normalitate. Reiteram solicitarea de a identifica impreuna cu reprezentantii municipalitati solutii convenabile pentru a asigura accesul auto la Grand Hotel Traian si parcarea autoturismelor turistilor“, se arata intr-un comunicat de presa trimis de conducerea SC Turism Moldova SA Iasi, care administreaza hotelul mentionat.

De la sfarsitul lunii martie, reprezentantii Primariei se afla in conflict cu proprietarul unitatii hoteliere a carui parcare a fost desfiintata, Danut Prisecariu. Pana in momentul de fata, nu s-a ajuns la armistitiu intre cele doua parti implicate, cu toate ca s-a incercat si o mediere intre cele doua parti. Proprietarul hotelurilor Traian si Astoria acuza municipalitatea ca masura luata este una abuziva si reprezinta o razbunare din partea viceprimarului Mihai Chirica, ca urmare a emisiunilor difuzate de postul de televiziune TeleM, aflat tot in proprietatea lui Prisecariu.