Incident SOCANT la Pasapoarte. Un basarabean a cazut in cap dupa ore de stat la o coada infernala

Un basarabean a fost la un pas de moarte din cauza aglomeratiei de la Serviciul de Pasapoarte Iasi si a organizarii foarte proaste. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 13.00. Barbatul este din Straseni, Republica Moldova, arata „Ziarul de Iasi”.

Mii de petitii si adrese depuse in 2009 la CJ
Tanarul ranit grav la Rugionoasa va fi externat in cateva zile

Sute de persoane s-au asezat de aseara la rand la Pasapoarte, majoritatea fiind cetateni din Republica Moldova. Insa din cauza oboselii, la orele amizeii, unui barbat i s-a facut rau si a cazut cu capul de  gresia de la intrarea in institutie.

Victima a facut o criza de epilepsie si a cazut, lovindu-se la cap. In urma loviturii puternice, acesta a suferit o hemoragie. Cei din jurul sau au sarit sa il ajute.

Echipajul de Ambulanta chemat la fata locului a fost luat la rost de basarabenii aflati la rand care le-au salvatorilor ca au ajuns la locul solicitarii dupa 40 de minute din momentul in care a fost efectuat apelul. Reprezentantii Serviciului de Ambulanta au spus ca in cazul victimei de la Pasapoarte, apelul a fost facut la ora 13.27, iar echipajul a ajuns la ora 13.32.