Iasul are un vicecampion national la Karting !

Iasul are un vicecampion national la Karting !

Iasul are un vicecampion national la karting, la clasa Pufo+Kid: Andrei Cerbu, elev in clasa a II-a la Colegiul “Costache Negruzzi” Iasi !Dupa un sezon cu premiila numeroase competitii, atat in Iasi cat si la Targu Secuiesc, Simleul Silvaniei sau Bucuresti, Andrei a reusit sa confirme in acest sfarsit de saptamana, la Bucuresti, la cea de-a treia etapa a Campionatului National de Karting Dunlop 2010.

Un « sofer » beat a bagat in spital doua persoane
Cristina Dobre acuza: „Ministrul Nicolaescu vrea sa fie stapan in Sanatate”

La egalitate de puncte cu Andrei Ponta, campionul national, ieseanul a pierdut titlul din cauza editiei a II-a a campionatului, unde obtinuse locul II.

“Prima parte a ultimei zile de intreceri a rundei a treia a Campionatului National de Karting Dunlop 2010 i-a avut drept protagonisti pe pilotii claselor PUFO+ Kid Kart si KZ2. Primii nu au evoluat ieri din pricina conditiilor atmosferice si au disputat astazi calficarile si mansa prefinala. Chiar daca pista nu era complet uscata, pilotii s-au comportat excelent. In mansa prefinala au evoluat si concurentii de la KZ2, aceasta fiind amanata aseara din pricina intunericului. Rezultatele complete le gasiti la http://www.bgsportstiming.com/results/, cu precizarea ca ele sunt, deocamdata neoficiale. Dupa sedinta CCS, care are loc la aceasta ora, veti gasi pe site-ul www.fras.ro rezultatele oficiale complete ale acestei runde a CNKD 2010.”

(sursa: http://2010.fras.ro )

Alti doi piloti ieseni au obtinut locurile I si II, Moloci George si Bogdan Stan, la clasa N80.Festivitatea de premiere oficiala are loc la jumatatea lunii decembrie la Sinaia. Felicitari Andrei! esti un exemplu de mobilizare exemplara si ambitie pentru toti copiii!

A.S.