Iasi: Tanar descoperit la granita cu mii de comprimate cu substante anabolizante ascunse in masina

Iasi: Tanar descoperit la granita cu mii de comprimate cu substante anabolizante ascunse in masina

Mii de comprimate cu substante anabolizante au fost gasite de politistii de frontiera de la Radauti fiind ascunse in semiaripile din spate ale unui autoturism de lux, condus de un tanar de 27 de ani.
 

Elevii ieseni care au luat 10 la Bacalaureat au fost premiati de primar
Abandonul lui Dumitru Oprea, dezinteres pentru PDL Iasi
Potrivit unui comunicat remis AGERPRES de ITPF Iasi, in Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut, politistii de frontiera si inspectorii vamali au descoperit, ascunse in semiaripile din spate ale unui BMW condus de un cetatean roman, 17.560 de comprimate cu substante incluse in lista substantelor interzise.
 
‘In ziua de 20 iulie, in jurul orei 13,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut, judetul Botosani, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, la intrarea in tara, cetateanul roman Marian R., in varsta de 27 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, inmatriculat in R. Moldova. In baza profilului de risc, o echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care a descoperit, ascunse intr-un loc special amenajat, in semiaripile din spate ale autoturismului, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 17.560 comprimate, in valoare de 11.800 lei, comprimate care contin substante inclusa in lista substantelor interzise prevazute in Legea 104/2008’, se mentioneaza in comunicatul de presa al ITPF Iasi.
 
Potrivit documentului, in timpul cercetarilor preliminare tanarul a declarat ca a achizitionat masina in urma cu cateva zile si nu stia de existenta comprimatelor in autoturism.
 
Conform legislatiei, a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante descoperite si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare totala de 53.000 lei.