Iasi: O foarte importanta artera din trafic si-a dublat lungimea

Splai Bahlui, mal drept isi va dubla practic lungimea, in urmatoarele zile. Strada care va face legatura dintre Podul de Piatra si Podu Ros, chiar pe

Doua case memoriale din Iasi vor deveni muzee
Cinematograful Tineretului din Iasi va fi demolat

Splai Bahlui, mal drept isi va dubla practic lungimea, in urmatoarele zile. Strada care va face legatura dintre Podul de Piatra si Podu Ros, chiar pe malul Bahluiului, urmeaza sa fie deschisa traficului in urmatoarele zile, lucrarile fiind practic finalizate, firma care lucreaza aici, Viarom SA, ajungand in faza strangerii santierului de aici.
In ce sens se va circula pe aici, inca nu e stabilit definitiv, ultima varianta discutata la Primarie luand in calcul sensul Podu Ros – Podul de Piatra, dar si sensul invers este in calcul.
Oricum, pe aici se va circula in sens invers fata de soseaua nationala, pe tronsonul paralel al acesteea cu noua artera de pe malul Bahluiului, fiind asadar luata in calcul si varianta ca pe soseaua Nationala sa se faca sens unic spre Podul de Piatra, adica invers ca acum. Si Soseaua Nationala urmeaza sa fie reabilitata, in cadrul aceluiasi contract, dar, cel mai probabil, din primavara.