Iasi: Doi barbati, retinuti inselaciuni prin metoda ‘accidentul’

Iasi: Doi barbati, retinuti inselaciuni prin metoda ‘accidentul’

Doi barbati au fost retinuti intr-un dosar ce vizeaza inselaciuni prin metoda ‘accidentul’.
 

Studentii pot fi reprezentati in conducerea universitatilor in proportie de cel putin 25%
Consiliul Judetean face angajari
Potrivit unui comunicat al IGPR remis vineri, AGERPRES, politistii Sectiei 3 Politie Iasi, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatorie, au efectuat patru perchezitii, dintre care una la un penitenciar, iar trei la locuinte din localitatile Iasi, Bacau si Holboca, vizate fiind persoane banuite de comiterea ori complicitate la inselaciuni prin metoda ‘accidentul’.
 
Cei doi barbati ar fi comis 5 infractiuni de inselaciune si tentativa la inselaciune prin metoda accidentul’, precizeaza sursa citata.
 
‘Din cercetari a rezultat ca doi barbati ar fi comis cinci infractiuni de inselaciune si tentativa la inselaciune prin metoda accidentul. In urma perchezitiilor, au fost ridicate sume de bani, susceptibile a proveni din savarsirea infractiunilor, telefoane mobile, cartele SIM si inscrisuri. In baza probatoriului administrat in cauza, politistii au retinut cei doi barbati pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, cu propuneri legale’, mentioneaza sursa citata.