Iasi: Deschiderea anului universitar la UAIC in prezenta unor nume grele din politica, diplomatie si mediul academic

Oaspeti de seama in dealul Copoului, la deschiderea anului universitar 2017-2018 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. La manifestare sunt

Elevii vor avea un singur manual pentru fiecare materie in parte
Liviu Pop la Iasi: In 2018 vom avea cel mai mare buget al Educatiei din ultimii 10 ani

Oaspeti de seama in dealul Copoului, la deschiderea anului universitar 2017-2018 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. La manifestare sunt prezenti toti rectorii universitatilor de stat din Iasi si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan.
De asemenea, la eveniment participa ambasadorii la Bucuresti ai Statele Unite ale Americii (SUA), Hans Klemm, si Austriei, Gerhard Reiweger.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ambasadorul SUA nu au dorit sa comenteze aspecte privind legile justitiei. Klemm a insistat ca a venit la Iasi pentru a intari parteneriatul intre cele doua state, la invitatia lui Tudorel Toader.

Liviu Pop, ministrul Educatiei, un alt invitat de seama al deschiderii anului universitar la UAIC, a declarat ca va merge sa se intalneasca cu profesorii care au anuntat ca vor protesta astazi in fata Prefecturii. Acesta a spus ca „mereu imi fac timp pentru colegii mei profesori”, dar a refuzat sa comenteze informatiile legat de manuale.