iasi: Controlori CTP goniti din autobuzul 30 de calatori

In aceasta dimineata, autobuzul 30, care circula pe ruta Canta-Bucium era, ca de obicei, plin „ochi” de calatori. Cu toate acestea, 2 controlori au av

Cine e vinovat de moartea elevului Ionut Florea?
Termen prelungit pentru ajutorul de minimis la Iasi

In aceasta dimineata, autobuzul 30, care circula pe ruta Canta-Bucium era, ca de obicei, plin „ochi” de calatori. Cu toate acestea, 2 controlori au avut intentia de a urca si ei in acest mijloc de transport in statia dinaintea Garii, pentru a controla legitimatiile de calatorie.

Calatorii nu au fost de acord
Revoltati ca, in aceste conditii, cand ei incearca sa ajunga la scoala si la serviciu, controlorii au solicitat oprirea autobuzului pentru un „control-viteza”, calatorii au reusit sa-i impiedice pe angajatii CTP sa-si indeplineasca atributiunile. Acestia nu au avut incotro si au coborat, ramanand sa astepte urmatorul mijloc de transport.

„Nu va puteti face norma? Cine a mai pomenit un asemenea control? Cum sa opresti autobuzul cand si-asa vine atat de greu? Acum v-ati gasit, cu Sfanta Parascheva, poate prindeti oameni fara bilet, nu?”, le-ar fi strigat oamenii controlorilor.