Iasi: Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta de Delgaz Grid pe mai multe strazi

Iasi: Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta de Delgaz Grid pe mai multe strazi

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta de Delgaz Grid (fosta E.ON Distributie) pe mai multe strazi din Iasi, precum si in mai multe localitati din judet. 
 

Batranii s-au mutat in noul Centru
Doua masini cu „combustibil” tigari de contrabanda, confiscate la Albita
Astfel, maine, in data de 24.07.2017, intre orele 08.00-16.00, pentru efectuarea unor lucrari in reteaua electrica de medie tensiune, funcizarea energiei va fi intrerupta pe strazile: Splai Bahlui Stang, Merilor, Alexandru lpsilanti Voda, Semnului, Functionarilor, Podu de Piatra, Balti, Gospodari, Iancu Bacalu si tradela Uzinei. Totodata, in ziua de 24.07.2017, intre orele 8:00- 16.00. furnizarea energiei va fi intrerupta in vederea efectuarii unor lucrari de reparatii in comuna Ciortesti. Astfel de lucrari se desfasoara si la reteaua electrica de joasa tensiune, in localitatea Carjoaia, comuna Cotnari. 
Vezi si: Atentie! Se intrerupe furnizarea energiei electrice in mai multe zone din Iasi
Mai mult, in scopul efectuarii unor lucrari in instalatiile electrice va fi intrerupta alimentarea cu energie electrica in intervalul 24.07 – 27.07.2017 intre orele 09.00-17.00 in vederea efectuarii unor lucrari de modernizare la reteaua electrica de joasa tensiune, in localitatea Butea. Energia electrica va fi intrerupta si in data de 24.07.2017, intre orele 09.00-17.00, pentru efectuarea unor lucrari importante de reparatii in localitatile Negresti, Bogdanesti si Scoposeni din comuna Horlesti, precum si in localitatea Vorovesti din comuna Miroslava, dar si in localitatile Cucuteni si Letcani din comuna Letcani.