I-a cerut public sa demisioneze lui Dorin Ivana

I-a cerut public sa demisioneze lui Dorin Ivana

Viceprimarul Gabriel Grigore ii cere directorului de la CET sa renunte la functia pe care o ocupa in prezent. Grigore se plange ca Dorin Ivana nu vrea sa colaboreze cu el, desi se afla in subordinea lui. Dorin Ivana are insa o alta replica

Sindicatul Energia Moldova si-a calificat membrii cu bani europeni
Tramvaie blocate in Targu Cucu

– doar Adunarea Generala a Actionarilor il poate da jos din functie. Picatura care a umplut paharul nemultumirilor lui Gabriel Grigore a fost concursul organizat pentru functia de director de marketing si faptul ca nu a primit raspuns la adresa prin care solicita informatii legate de necesitatea ocuparii acestui post. Dorin Ivana spune ca dintr-o „intamplare nefericita” informatiile legate de necesitatea organizarii unui concurs pentru functia de director de marketing au ajuns pe biroul primarului. Ivana adauga ca este vorba despre o functie vacanta de sase luni, si ca intra in atributiile directorului sa ceara organizarea unui concurs, fara aviz de la Consiliul Local. O alta problema pentru viceprimarul Grigore ar fi ca PD-L nu are reprezentare in mommentul de fata in AGA de la CET.

Pina la sfarsitul saptamanii in curs, Mugur Cozmanciuc ar trebui sa afle daca a castigat concursul pentru a fi noul director de marketing al CET Iasi. G.C.