Flash mob-uri la Iasi, de Ziua Unirii! Vezi zonele!

Flash mob-uri la Iasi, de Ziua Unirii! Vezi zonele!

Autoritatile iesene si Clubul de dans "The Sky" organizeaza, maine, un flash mob pe ritmuri populare romanesti in 8 locatii din Iasi. Evenimentul marcheaza sarbatoarea nationala a Unirii Principatelor Romane si va avea loc in Piata Unirii, Copou – Universitate, Tatarasi – Esplanada Oancea, Alexandru – Piata Voievozilor, Dacia – Zimbru, Podu Ros – 1001 Aricole, Nicolina – Esplanada Nicolina, Gara – Vama Veche, durata unui flash mob fiind de 15 – 20 de minute.

Fara semafoare in Centrul Civic
Asasinul reginei prostitutiei iesene a fost gasit spanzurat

Dansatorii se vor afla in zona de desfasurare a flash mob-ului comportandu-se ca simpli trecatori (citind ziarul, discutand pe o banca, vorbind la telefon, etc), pana cand va incepe sa se auda muzica. In acel moment 2 dintre participanti vor incepe sa danseze pe melodia Ciuleandra, dupa cateva secunde se vor mai atasa coregrafiei alti 2 dansatori, apoi altii 4 si asa mai departe.

Cand se va auzi ultima piesa, respectiv Hora Unirii, dansatorii vor invita si spectatorii sa participe la flash mob. Colajul muzical va incepe cu Ciuleandra si va mai cuprinde, printre altele, si Hora de la Iasi, Sarba de la Iasi, Hora Unirii. Flash mob-ul pe ritmuri populare romanesti va incepe la ora 14.00, vizand zonele:

Ora 14.00 – Dacia Zimbru;
Ora 14.30 – Alexandru – Piata Voievozilor;
Ora 15.00 – Gara – Vama Veche;
Ora 15.30 – Copou – Universitate;
Ora 16.00 – Piata Unirii;
Ora 16.30 – Tatarasi – Esplanada Oancea;
Ora 17.00 – Podu Ros – 1001 Articole;
Ora 17.30 – Nicolina – Esplanada Nicolina.