Fiica sefului ANAF este directorul UBER pentru Romania. Tarile in care compania are probleme cu Fiscul

Nicoleta Schroeder, fiica presedintelui ANAF Gelu-Stefan Diaconu, este de jumatate de an General Manager pentru Romania a uneia dintre cele mai contro

Informatorul Nichita s-a facut iar de ras
Impact mortal pe drumul european 583

Nicoleta Schroeder, fiica presedintelui ANAF Gelu-Stefan Diaconu, este de jumatate de an General Manager pentru Romania a uneia dintre cele mai controversate companii internationale.

Fiica sefului ANAF este directorul filialei din Romania UBER, compania care a creat si opereaza celebra aplicatie ce le permite soferilor sa devina taximetristi fara licenta, platind doar un comision. Aceasta a provocat proteste ale transportatorilor traditionali in multe orase ale lumii, dar si reactia autoritatilor, fiind interzisa in mai multe tari, printre care Germania, Franta sau Brazilia. UBER functioneaza oficial in Romania din februarie 2015.

In martie, Nicoleta Schroeder, fiica presedintelui ANAF Gelu-Stefan Diaconu, a devenit director pentru tara noastra al operatiunilor acestei companii, estimata la nivel global la peste 50 de miliarde de dolari. Informatia, descoperita pentru prima data de Ziarul Financiar, apare pe pagina ei de LinkedIn. Fiica lui Gelu Diaconu este casatorita cu avocatul american Wesley Elijah Schroeder si are un MBA la Universitatea Carnegie Mellon din SUA.