Cum s-a transformat vizita lui Dragnea la Iasi in „Fuga lui Dragnea de la Iasi”

Liviu Dragnea nu s-a bucurat de o baie de multime la Iasi. La sosire, liderul PSD a strans mana in viteza catorva simpatizanti si a intrat rapid in in

Bugetul judetului pe 2016: deficit de 60 milioane lei! Ce proiecte sunt prevazute
Premiera chirurgicala nationala pe cord fara bisturiu la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” din Iasi

Liviu Dragnea nu s-a bucurat de o baie de multime la Iasi. La sosire, liderul PSD a strans mana in viteza catorva simpatizanti si a intrat rapid in incinta Teatrului Luceafarul, unde se organiza conferinta judeteana.

Spre deosebire de celelalte opriri electorale din regiune (Suceava, Botosani), Dragnea nu a tinut un discurs in aer liber pentru sustinatori.

La circa jumatate de ora dupa ce a intrat in cladire, multimea de simpatizanti – in jur de 1000 de oameni – a inceput sa se risipeasca. Astfel, in jurul orei 16.00, numarul protestatarilor (intre 300 si 500, functie de estimari) a devenit mult mai mare decat cel al sustinatorilor.

Cu cateva minute inainte ca Dragnea sa plece de la conferinta, suporterii PSD erau de negasit. Asa ca organizatorii au dat muzica la maximum si au pus fanfara de la Cozmesti sa cante in imediata apropiere a protestatarilor.

Acestia s-au asezat “strategic” langa locul pe unde Dragnea a intrat la eveniment, perimetrul fiind delimitat cu garduri. Dar, informat probabil de amploarea protestelor, liderul PSD le-a pregatit o surpriza. A chemat o “duba” fix la iesirea din teatru si dus a fost. “A fugit ca un sobolan”, a constatat unul dintre protestatari.

Nu toti au avut norocul lui Dragnea. Unii pesedistii care au plecat pe jos au fost „vanati” de protestatari. Printre acestia, si parlamentarul iesean Vasile Citea. El astepta la trecerea de pietoni de la Hotel Moldova si a fost recunoscut de multime. Inclusiv unii soferi s-au oprit pentru a-l huidui.

Acum, la ora publicarii acestei stiri, Liviu Dragnea se afla la masa cu primarii din judetul Iasi la un hotel departe de forfota orasului, in Bucium.