Cultura in Natura

Opera Nationala Romana din Iasi anunta, sub titlul „Cultura in Natura”, trei spectacole deosebite ce se vor desfasura in aer liber.

CJ Iasi a atribuit inca sase trasee de transport persoane
PERCHEZITII LA IASI. Sapte persoane acuzate de evaziune fiscala, aduse cu mandat la audieri. Prejudiciu de 3,7 milioane de lei

Sambata, 2 iulie, incepand cu ora 21.30, va avea loc un spectacol inedit de lasere si lumini – "Magia serii in sunet si lumina" – in fata Teatrului "Vasile Alecsandri". Pentru prima data la Iasi, cladirea institutiei, aflata inca in renovare, va fi imbracata in jocuri de lumini. In acelasi timp, spectatorii vor putea admira, din gradenele special amplasate, solistii, corul si orchestra in concert. Invitat de onoare va fi dirijorul Cristian Sandu (Opera Nationala Cluj). Luni, 4 iulie, incepand cu ora 19.00, iesenii sunt invitati la Teiul lui Eminescu, unde solistii, corul si orchestra operei vor sustine un alt concert – "Parfumul Copoului in armonii" – sub bagheta dirijorului Cristian Sandu (Opera Nationala Cluj). Ultima reprezentatie in aer liber va fi data de cei de la Opis Band, marti, 5 iulie, de la ora 19.00, in Parcul Copou, la Teiul lui Eminescu. Invitati  – Crina Matei si Adi Cristescu. A.E.