Criminalul femeii care a fost gasita goala in zapada a fost incatusat

Criminalul femeii care a fost gasita goala in zapada a fost incatusat

Politistii au dat de urma barbatului care a ucis o femeie in varsta de 57 de ani, din Scobinti, si a abandonat-o goala in mijlocul comunei. Este vorba despre un individ in varsta de 56 de ani, poreclit "Violentul", tocmai din cauza comportamentului sau agresiv.

Scandal de proportii intre doua clanuri din comuna Ciurea
Rechizite scolare pentru cei saraci

In fata anchetatorilor, omul a povestit ca a ucis-o pe femeie deoarece aceasta a refuzat sa intretina relatii sexuale cu el. Ieri dimineata s-a facut reconstituirea faptei, iar seara barbatul a ajuns in fata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Acesta a fost identificat de politisti dupa amprente si si-a recunoscut usor fapta. A refuzat, totusi, sa povesteasca firul evenimentelor. Oamenii legii au reusit, insa, sa isi dea seama ca lupta dintre cei doi a inceput in locuinta femeii si a continuat afara, la aproximativ 10 metri distanta de locuinta. Vecinii au declarat inca de luni, cand trupul femeii a fost descoperit, ca au auzit tipete ca din gura de sarpe, dar le-a fost teama sa iasa sa vada ce se intampla. Barbatul prins ieri dimineata de politisti este recidivist. "A fost condamnat pentru furt si a fost eliberat in 2012", au precizat anchetatorii.

Nici victima sa nu era usa de biserica. Aceasta a fost eliberata in 2006, dupa multi ani petrecuti in spatele gratiilor. "Ea avea un amant si impreuna cu el, si-a ucis sotul, om bun, doctor, si l-a aruncat in fantana. Amantul nu a mai suportat si s-a spanzurat, si ea uite in ce hal a ajuns. Ce dai, aia primesti", a povestit o localnica, imediat dupa ce fusese descoperita crima.

Maria Corlatean a fost ucisa duminica noaptea, dar crima a fost descoperita abia luni, de un barbat care isi ducea copilul la gradinita. Acesta a ramas ingrozit cand a vazut cadavrul abandonat in zapada. "A vazut-o cineva ca este picata pe jos si a crezut ca e beata. A vazut ca e goala abia cand s-a apropiat. Atunci, a observat si ca e vanata si a chemat politia. Povestea un barbat de aici ca a auzit in miez de noapte tipete, dar i-a fost frica sa iasa. Probabil ea tipa, dar nu a avut cine sa o salveze", a povestit un vecin de-al victimei.