Cel mai rapid KO al lui Morosanu! L-a batut pe “reptilianul” Cuk in primele secunde ale meciului

Catalin Morosanu si-a batut recordul pentru cel mai rapid KO din cariera, dupa ce l-a executat pe croatul Ivo Cuk la Craiova. La putin timp du

La spital cu o alcoolemie de 6 la mie
Invitatie masa rotunda cu doi strategi electorali din SUA

Catalin Morosanu si-a batut recordul pentru cel mai rapid KO din cariera, dupa ce l-a executat pe croatul Ivo Cuk la Craiova.

La putin timp dupa terminarea meciului, Catalin Morosanu a postat un mesaj pe o retea de socializare, in care le multumeste fanilor si marturiseste ca a stat in perfuzii in ultima perioada.

„Multumesc, Craiova! Multumesc, Oltenia! A fost ultimul meu aici. A fost o noapte magnifica dupa o saptamana ireala. In ultimele zile, putina lume a stiut ca am stat in perfuzii din cauza epuizarii. Asta e viata de sportiv. In spatele cortinei se ascund drame si sacrificii enorme. Tocmai de aceea am fortat totul in primele secunde si sunt enorm de bucuros ca am reusit sa castig rapid. Ii felicit pe toti cei implicati in organizare, le multumesc tuturor partenerilor si in special celor aproape 5.000 de spectatori prezenti. E o onoare pentru mine. Jos palaria si Sus Romania!”, a scris Catalin Morosanu.