Cei mai buni elevi au fost premiati la Palatul Copiilor

Cei mai buni elevi au fost premiati la Palatul Copiilor

Mare sarbatoare pentru elevii de la Palatul  Copiilor. Cei mai buni dintre acestia au fost premiati ieri intr-un cadru festiv. Pe langa  diplomele primite, 20 dintre acestia care au  situatie finaciara precara vor pleca in aceasta vara  in tabara  de la Muncel.

CET II Holboca a fost inchis! Iasul este incalzit doar de CET I
Anchetat pentru ca a poftit la cardul unui batran

"O propunere a Consiliului Elevilor vis- a vis de premierea celor mai buni 5 elevi din  fiecare cerc. Este o premiera, noi ne-am insusit aceasta propunere, ea este cat  se poate de obiectiva, ca fiecare institutie de  educatie sa-i premieze pe cei mai buni elevi. Ea  poate fi imbunatatita aceasta propunere si  din punctul meu de vedere cred ca poate fi  insotita si de o recompensa materiala  care sa-o aminteasca elevului de aceasa  activitate, iar cei acre sunt cu conditii  defavorizate chiar un loc intr-o tabara", a declarat Constantin Serban, director Palatul Copiilor Iasi.

Coordonatorii cercurilor sustin ca elevii merita  aceasta recunostinta pentru  ca au muncit mult si s-au intors cu rezultate exceptionale de la  concursuri nationale si internationale. "Copiii de la cercul de pian au fost la  concursuri nationale si nationale, majoritatea  au luat locul I. Ei muncesc foarte mult si  rezultatele sunt pe masura. Vin macar  odata pe saptamana si aprofundam cu cei care  au aptitudini deosebite", a precizat prof. Adina Marcu, prof. pian. Cei mici recunosc ca nu le este usor sa faca  saptamanal sau chiar zilnic repetitii. Micutii considera ca activitatea de la Palatul Copiilor i-a ajutat sa se pregateasca pentru o  viata de adult.

A.E.