Ce efect are tehnologia 4G asupra iesenilor. Iata ce arata ultimele masuratori

Actualele campuri electro-magnetice existente datorita tehnologiei de internet 4G nu afecteaza calitatea vietii iesenilor. Trecerea la tehnologia 5

Sute de pachete de tigari confiscate de vamesii ieseni
Doi studenti de la Universitatea Cuza au primit bursele infiintate de senatorul Dumitru Oprea

sdr

Actualele campuri electro-magnetice existente datorita tehnologiei de internet 4G nu afecteaza calitatea vietii iesenilor.

Trecerea la tehnologia 5G nu reprezinta niciun pericol de radiatie neionizanta, a afirmat inginerul Bogdan Giurcanu, specialist care lucreaza la un proiect al Autoritatii Nationale din Telecomunicatii ce vizeaza expunerea cetatenilor la radiatiile produse de campurile electro-magnetice ale telefoniei mobile.

In momentul de fata, in municipiul Iasi, valoarea maxima a radiatiei neionizate este 20% din limita europeana admisa in domeniu, existenta doar in momentele de maxim ale zilei, cand mai multe dispozitive mobile sunt interconectate la retelele de internet.

Reprezentatul ANCOM a mai spus ca in Romania sunt montati 100 de senzori ficsi care monitorizeaza in banda larga de internet si toate datele sunt transmise in timp real catre Autoritatea Centrala, scrie radioiasi.ro.