Cautari disperate pentru gasirea copilului disparut din Tibana in urma cu o saptamana. Mama, adusa la testul poligraf

Politistii ieseni cauta un copil de 5 ani, din Țibana, care a plecat de acasa pe 1 iunie si nu s-a intors pana in prezent. Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea minorului sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta – 112.

Condamnat pentru contrabanda cu tigari
UTI, interesata de dezvoltarea avioanele Boeing

La data de 1 iunie a.c., Nacu Andrei, de 5 ani, a plecat de la domiciliul sau, din localitatea Tibana, judetul Iasi  si pana in prezent nu a revenit. Minorul are 1,00 metru inaltime, ochi negri, par saten, ten masliniu.

La data disparitiei, purta pantaloni de trening de culoare albastru, bluza rosie cu dunga albastra pe maneca stanga, cizme de cauciuc de culoare albastra.

La cautari participa politistii din cadrul Biroului Urmariri, de ordine publica, un politist cu cainele de urma, politisti de frontiera cu o autospeciala prevazuta cu termoviziune, jandarmi, reprezentanti ISU, precum si localnici.

Mama copilului a fost adusa la testul poligraf de politisti, oamenii legii verificand mai multe piste in ancheta, deoarece pe camerele de supraveghere din localitate la orele mentionate de rude nu apar imagini cu micutul. Cautarile in zona sunt ingreunate de noroiul rezultat in urma ploilor din ultima vreme.