Cat va costa un bilet cu avionul pe ruta Iasi – Roma

Cat va costa un bilet cu avionul pe ruta Iasi – Roma

• Din 9 decembrie va fi inaugurata noua ruta de zbor Iasi - Roma si retur • Din 15 decembrie vor fi puse in vanzare si tichete pentru ruta de zbor Iasi - Paris si retur, cursa care va fi deschisa in primele luni ale anului viitor

Receptie de gala la Primarie: invitati de cinci stele.
Veste buna pentru absolventii UMF

Din decembrie, iesenii vor zbura direct spre Roma de pe Aeroportul International Iasi. Mai precis, din 9 decembrie, cei care vor dori sa ajunga in capitala Italiei, nu vor mai trebui sa ia avionul de la Bacau, ci vor putea pleca direct de la Iasi pentru un zbor de circa doua ore si jumatate. Primul zbor direct intre Iasi si Roma (aeroportul Fiumicino) va fi inaugurat pe 9 decembrie. Plecarea din Iasi se va face in zilele de luni, vineri si sambata de la ora 6.00. Cursa de la Roma la Iasi va face insa escala la Bucuresti, pe Aeroportul Otopeni. Costul unui bilet va fi de 89 euro pentru un bilet dus – intors cu toate taxele incluse. Pretul de 89 euro este valabil pentru tichetele vandute pana la data de 17 decembrie. Cursa va fi operata cu o aeronava de tipul Boeing 737-300. "Incepand cu 9 decembrie , cursa Iasi – Roma este operationala. Vor fi trei frecvente pe saptamana dus – intos. Din discutiile cu reprezentantii Tarom a rezultat faptul ca in functie de evolutia pe aceasta cursa vor dispune apoi frecvente la 7 curse, asta incepand cu programul de vara din 2013", a spus Marius Bodea, directorul Aeroportului International Iasi.
Dupa implementarea rutei spre Roma, iesenii vor putea ajunge direct de la Aeroportul International spre Paris. Compania Tarom a decis ca din 15 decembrie sa puna in vanzare tichete de zbor pentru ruta Iasi – Paris (Aeroportul Charles De Gaulle) si retur, zbor care urmeaza sa fie deschis in prima parte a anului viitor. "Din primele luni ale anului viitor va fi operationala cursa tur-retur Iasi – Paris. Totodata, compania va scoate la vanzare si bilete spre destinatii precum Londra, Torino, Milano si posibil, Istanbul spre sfarsitul acestui an, urmand ca zborurile sa fie implementate din primavara", a adaugat Marius Bodea.